Over

Grafisch ontwerp

We ontwerpen uw huisstijl, visitekaartjes, flyers en overig drukwerk.

Fotografie

Daarnaast bieden we ook fotografie aan om uw bedrijf zo goed mogelijk in beeld te krijgen.

Webdesign

Tegenwoordig kan je niet meer zonder je digitale visitekaartje. Ook voor een website ontwerp kan je bij ons terecht.

Over Studio One Eigthy

Studio One Eighty is een jonge studio met innovatieve ideeën. Vanuit uw verhaal ontwerpen wij het concept. Vervolgens geven we het concept vorm in verschillende grafische uitingen. Als verlengstuk van dit ontwerp bieden we fotografie en webdesign aan. Zo kunnen wij u het hele pakket aanbieden.

 

Bedrijven komen bij ons met prille ideeën, vergaande plannen of een veranderwens. Dit zijn mooie startpunten voor ons om bezig te gaan met het ontwerp van een representatief gezicht naar de buitenwereld. Wij doen gedegen onderzoek, schetsen, werken samen en spitsen toe om zo met behulp van grafisch ontwerp, identiteit ontwerp, fotografie en webdesign een eindproduct te ontwerpen waarmee uw bedrijf de markt op kan. In ons portfolio laten we je een greep van eerdere projecten zien.

Testimonial: Nanny for expats

Samenwerken met Simone ging bijzonder makkelijk! Simone was helder in haar communicatie, goed te bereiken, kwam snel met concepten, wist precies de gewenste veranderingen aan te brengen en luisterde goed naar mijn behoeftes. Mijn aanvraag had een redelijk strakke deadline en Simone wist hier zeer goed mee om te gaan waardoor alles precies op tijd is aangeleverd. Dank!

Emma van Balen

Eigenaar Nanny for Expats

Testimonial: One of Us

A picture is worth a thousand words. Identiteit gevangen in één beeld. Verzinnebeelding van doelstellingen toegevoegde waarde. Helderheid creëren door tot de kern te gaan. Daar gaat Simone voor. In grafische vormgeving en fotografie.

Chantal Franssen

Eigenaar One of Us